El FC Palafrugell arriba a les 25 victòries aquest curs i l’AD Sauleda empata a domicili

Escrit per el 22 de Maig de 2023

• Els blanc-i-negres no cedeixen en la lluita per l’ascens mentre que els taronges ja acumulen tres jornades sense guanyar. En l’última jornada de Quarta Catalana, els dos equips palafrugellencs han empatat

El FC Palafrugell no cedeix i aconsegueix una nova victòria per 3 a 0 rebent al Portbou CE al Camp del Gregal, arribant al 25è triomf d’aquesta temporada i havent estat líder provisional del grup 16 de Tercera Catalana per unes hores, de dissabte a diumenge. Aquesta setmana, els blanc-i-negres continuen segons amb 79 punts, a només un del FC Bellcaire, a l’espera del que passi dimecres al seu camp, on finalitzaran el seu partit contra el Verges CF.

Davant el conjunt de Portbou dissabte, els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez es van avançar abans del descans amb un gol d’Eloy Gamez (40′), que marcava per primera vegada aquest curs, després d’una primera part espessa on l’equip rival ja partia d’inici amb només 10 jugadors sobre la gespa. En la represa, Arnau Ruiz posava el 2 a 0 al minut 57 i al 88, Brian Perujo transformava un penal per posar el resultat final i, com l’Eloy, estrenar-se com a golejador aquesta temporada, analitzant després aquest enfrontament:

Els blanc-i-negres van anar progressant segons avançava l’enfrontament / ALBA CABRERA

Per la seva part, l’AD Sauleda encadena la tercera jornada seguida sense guanyar, havent empatat 5 a 5 al camp del Sant Gregori AE B. Malgrat això, els taronges continuen segons del grup 17 de Tercera Catalana amb 61 punts, tot i que ja sense res en joc.

I aquest cap de setmana ha estat l’última jornada de Quarta Catalana, els dos equips palafrugellencs han empatat. Al grup 28, el Mas Mascort FC ho ha fet 2 a 2 amb el Cassà UD B. Encara així, els vermell-i-negres han aconseguit finalitzar la temporada novens de setze equips, en la millor posició que han assolit durant tot el segon curs d’existència d’aquesta entitat amb 11 victòries, sis empats i 13 derrotes en 30 jornades, puntuant els 4 partits que han jugat a l’Estadi Josep Pla i Arbonès al final de curs i essent el seu davanter, Youssef Oukouis amb 28 gols en 27 partits disputats el pitxitxi del grup.

Al grup 29, La Punxa CF ha empatat 3 a 3 al camp del Mont-ras B, per tancar la segona temporada de vida del club en que han aconseguit l’ascens a Tercera Catalana en la jornada 27 de 30 totals, havent-se quedat a les portes l’any anterior essent segons, tancant el curs amb 22 triomfs, sis empats i només dues derrotes, marcant 115 gols, essent l’equip més golejador del grup i rebent-ne 46, i amb Ayoub Rebbouha, amb 34 gols en 24 partits, i Khalil Daia amb 29 en 27, com a pitxitxis del grup. Una fita per la qual l’equip Ràdio Palafrugell felicitem aquest equip i els desitgem molta sort per la pròxima temporada.