El FC Palafrugell acumula la 9a victòria seguida i l’AD Sauleda torna a empatar

Escrit per el 30 de Gener de 2023

• Els blanc-i-negres es mantenen a un punt del Bellcaire i els taronges també continuen segons, mentre que La Punxa CF segueix liderant i el Mas Mascort FC perd de nou

El FC Palafrugell manté el pols al primer de la lliga, el Bellcaire FC, després d’haver guanyat al Camp del Gregal en un partit exigent per 4 a 2 aquest dissabte al Monells AE, quart classificat que baixa ara la cinquena posició, en la jornada 17, l’última de la primera volta del grup 16 de Tercera Catalana. Així, els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez sumen la novena victòria consecutiva i 42 punts per seguir a un punt del lideratge, justament quan el pròxim partit serà a casa i rebent al líder.

Juanito Aznar marcava el gol més matiner d’aquesta jornada en el grup 16 al minut 3 per avançar al marcador als palafrugellencs, però el Monells AE va contestar al minut 28 per posar l’1-1 al marcador amb un gol de Jordi Franco, i durant més d’un quart d’hora, el partit va estar empatat. Abans del descans (45′), Aznar tornava a posar al FC Palafrugell per sobre en el marcador per anar 2 a 1 al descans.

En la represa, Arnau Ruiz allargava la distància al lumínic del Gregal just un minut després d’iniciar la segona part (46′), però David Felipe marcava la darrera diana de la tarda per al conjunt blau al 51′ per posar el 3 a 2 al que, finalment, Pau Sala afegia un gol més des del punt de penal i marcant la seva diana número 18 en 17 jornades per al definitiu 4 a 2.

Un duel que precisament Arnau Ruiz analitzava que ja s’esperaven que fos difícil per tancar aquesta primera volta:

El davanter explica que portaven tota la setmana mentalitzant-se per a un partit dur / ALBA CABRERA

A més, Ruiz, que amb 21 gols en 17 partits és el màxim golejador de l’equip blanc-i-negre i del grup 16 de Tercera Catalana, veu com un repte positiu pensar a ser aquest any el màxim golejador de la categoria, ja que està empatat a gols ara mateix amb dos davanters més d’altres grups i qui més en porta fins al moment és Ignasi Abad del Montornès Norte amb 23 gols en 17 partits, pertanyent al grup 9 de Tercera Catalana. Això explica Arnau al respecte:

Per la seva part, tot i continuar a la segona posició del grup 17, l’AD Sauleda ha tornat a empatar però en aquesta ocasió sense gols i per segona jornada consecutiva al camp del Vilablareix FC. Així, els taronges tanquen la primera volta amb 35 punts, només dos més que l’Arbúcies CF, l’Aro CE i l’Hostalric Atlètic, però lluny, a nou punts de l’Sporting Vidrerenca CF, que té 44 punts.

I a Quarta Catalana ja han disputat la jornada 16 corresponent a la primera de la segona volta. Al grup 28, el Mas Mascort FC encadena la segona derrota consecutiva al camp del Base Llagostera CF per 2 a 0, però continuen dotzens de 16 equips amb 17 punts i tenint a Youssef Oukouis com a màxim golejador de l’equip i del grup, amb 18 gols en 13 partits disputats.

Al grup 29, La Punxa CF s’ha imposat contra el segon classificat fins al moment, el Celrà UCE per 4 a 0 i continuen liderant la classificació amb 37 punts, igualats amb el Sant Feliu de Guíxols B. Això sí, els blaus aconsegueixen dos triomfs consecutius, es refan de guanyar contra l’únic rival que havien perdut a la primera volta i enceten la segona part de la temporada amb una ratxa sorprenent d’haver puntuat en 15 de 16 jornades disputades fins ara.