El FC Palafrugell aconsegueix el primer triomf del curs a Vidreres

Escrit per el 2 d'Octubre de 2023

Els blanc-i-negres han sumat els tres punts a domicili en la quarta jornada de Segona Catalana. A Tercera i a Quarta Catalana, els quatre equips han guanyat també els seus respectius partits

Cap de setmana de plenitud per als equips palafrugellencs de futbol, ja que els cinc equips de la vila han guanyat els seus respectius partits. En la jornada quatre del grup 1 de Segona Catalana, el FC Palafrugell ha aconseguit la primera victòria de la temporada a Vidreres, guanyant per a 1 a 2 al CEFS Vidrerenca, amb un doblet de Joel Casado (24′ i 51′), aguantant estar per sobre en el marcador des del minut 52 amb un home menys, ja que els locals només van poder sumar un gol al minut 61 dels peus d’Ian Ramirez, i amb un temps afegit d’un quart d’hora a l’enfrontament. Tres punts que situen als blanc-i-negres en la dotzena posició de la classificació, després d’haver disputat un partit molt igualat i complex, tal com analitza l’entrenador, Sergi Luis Sepu:

Els palafrugellencs van disputar els darrers 45 minuts amb 10 jugadors / ALBA CABRERA

Per la seva part, en la tercera jornada del grup 1 de Tercera Catalana, l’AD Sauleda es va imposar dissabte a l’Estadi Josep Pla i Arbonès per 4 a 1 al Portbou CE per continuar liderant el grup havent guanyat aquestes tres primeres jornades del curs, mentre que diumenge La Punxa CF va guanyar el primer partit del curs al Camp del Gregal contra el Viladamat CF per 4 a 0, però es queden onzens a la classificació, doncs els han retirat els tres punts sumats després dels fets antiesportius produïts a Portbou la jornada anterior.

D’altra banda, en la també tercera jornada del grup 2 de Quarta Catalana, el Mas Mascort FC ha guanyat per 4 a 2 a La Pera UE dissabte al Gregal per pujar fins a la quarta posició de la taula classificatòria, mentre La Punxa CF B continua imbatuda i liderant el grup en guanyar per 0 a 6 al camp del Fortià CE.