El FC Palafrugell aconsegueix el primer punt en la segona jornada

Escrit per el 18 de Setembre de 2023

• A Tercera Catalana, cara i creu dels dos equips palafrugellencs i a Quarta, ambdós lideren el grup 2

El FC Palafrugell ha aconseguit puntuar aquesta segona jornada del grup 1 de Segona Catalana al seu primer partit a domicili empatant 1 a 1 al camp del Marca de l’Ham UE. En una disputa dominada durant la primera meitat pels palafrugellencs, els gols van arribar a la segona part: es va avançar el conjunt local per mitjà de Joel Capel al minut 64 i ja al minut 89, Abde Kerarmi posava l’empat al marcador per donar un punt als de Palafrugell.

Un empat que suposa el primer punt del curs, però que manté a la part baixa de la classificació als de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez. En acabar l’enfrontament, aquesta va ser la valoració de Sepu sobre el duel a Figueres:

Els palafrugellencs van dominar la primera meitat de l’encontre / ALBA CABRERA

Per la seva part, en el seu inici de lliga al grup 1 de Tercera Catalana, cara i creu per als dos equips de la vila. Dissabte, l’AD Sauleda va golejar a l’Estadi Josep Pla i Arbonès per 5 a 1 a l’Empuriabrava Castelló CE B per situar-se a la segona plaça de la classificació, mentre que La Punxa CF va perdre per 2 a 3 al Camp del Gregal contra el Sant Pere Pescador FC.

Finalment, al grup 2 de Quarta Catalana, els dos clubs palafrugellencs van aconseguir sumar els 3 punts i se situen colíders a la classificació: El Mas Mascort FC va guanyar al Gregal per 4 a 0 a L’Armentera CF i La Punxa B va firmar un 0 a 5 al camp de L’Esportiu Ventalló Club.