Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El dron de la Policia Local de Palafrugell multa 33 conductors per infraccions al volant

Escrit per a 24 de Març de 2023

  • Destaquen el salt de semàfors en vermell a l’entrada del carrer Ample, i l’accés irregular a la via a la sortida de la zona dels bombers
  • La campanya de control de trànsit realitzada durant l’última setmana ha detectat múltiples infraccions relacionades amb senyals i comportaments perillosos al volant

La Policia Local de Palafrugell ha fet la darrera setmana una campanya de control de trànsit amb drons durant la qual ha sancionat 33 conductors per seves infraccions a les normes de circulació. La campanya ha comptat amb la col·laboració del dron de la Policia Local, que ha ajudat a detectar conductes perilloses des de l’altura.

Entre les infraccions més freqüents detectades durant la campanya, es destaquen el salt de semàfors en vermell a l’entrada del carrer Ample, i l’accés irregular a la via a la sortida de la zona dels bombers. En total, la campanya ha finalitzat amb 7 denúncies per no respectar senyals de trànsit, 4 denúncies per saltar-se semàfors, 1 denúncia per un drogotest positiu, 2 denúncies per alcoholemies positives, 9 denúncies per utilitzar dispositius mòbils i 13 denúncies per no portar el cinturó de seguretat.

Cal destacar que la Policia Local de Palafrugell programa diverses campanyes de control al llarg de l’any per vetllar per la seguretat viària dels ciutadans, i per fer complir les ordenances municipals de civisme i circulació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *