Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El diumenge a la nit arribarà un front

Escrit per a 24 de Març de 2023

  • A la matinada de dissabte a diumenge es farà el canvi d’hora per començar l’horari d’estiu. Es guanyarà una hora de llum a la tarda.

El primer cap de setmana de la primavera estarà marcat pel cel variable i amb la possible pujada lleugera dels termòmetres. A partir del diumenge a la nit, s’espera un canvi de temps.

Josep Pascual de l’observatori meteorològic de l’Estartit explica que el divendres acabarà amb nuvolades, però sense pluja. El vent de gregal serà fluix. A partir de dissabte, el matí continuarà amb el matí tranquil i núvols alts. El migdia començarà a bufar vent del mar que girarà a garbí a la tarda. Els termòmetres poden pujar una mica.

El diumenge començarà amb el cel variable i vent de gregal moderat, però minvarà a partir de la tarda.

Llafranc (24-03-2023)
Llafranc (24 de març de 2023). Fotografia: Miquel Galceran

A la nit, arribarà un front que canviarà el temps. Podrà caure alguna pluja poc destacable, però incrementarà el vent de tramuntana a partir de dilluns. La temperatura serà similar, però la sensació de fred pot ser major.

Pel que fa a la temperatura del mar, ara és d’uns 14 graus.

Per altra banda, a la matinada de dissabte a diumenge es farà el canvi d’hora a l’horari d’estiu. A les dues de la matinada passaran a ser les tres i així, el diumenge només tindrà 23 hores. D’aquesta manera, es guanyarà una hora més de llum a la tarda.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *