Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Darrer Crit, una novel·la inspirada en Palafrugell

Escrit per a 4 d'Octubre de 2019

  • L’escriptor i professor palafrugellenc s’ha inspirat en la llegenda de la cala del Crit de Mont-ras
  • La novel·la juvenil es presenta aquesta tarda a les 19h a la Biblioteca de Palafrugell

Jordi Serra Mayoral és professor i escriptor palafrugellenc. A les 19h presenta a la Biblioteca El Darrer Crit, una novel·la inspirada en Palafrugell. En concret, a la cala del Crit de Mont-ras i al voltant de la llegenda que dos joves alumnes descobreixen, fruit d’una investigació.

La història gira al voltant de la figura de dos estudiants, en Joan i l’Amin. Així, arran d’un treball escolar, de casualitat, descobriran la veritat sobre una vella llegenda local. En aquest sentit, Serra ha remarcat que aquesta és una història de ficció.

No obstant això, ha reconegut que la idea li va sorgir després de llegir la llegenda real al seus fills. Una història sobre la cala del Crit que no li va acabar de fer el pes.

D’altra banda, malgrat que Jordi Serra no busca fer una reivindicació a través del llibre, sí que té la voluntat de fer reflexionar als lectors. En aquest sentit, el fet que l’Amin sigui de creença musulmana no és casualitat.

Seguint aquesta línia, Serra Mayoral ha explicat que la presentació està enfocada de cara a la comunitat educativa. A més, durant l’acte també hi haurà la presència d’un representant de la mesquita de Palafrugell, la directora de l’escola Torres i Jonama de Mont-ras, la Maria Àngels Vaqué i la Paquita Díaz, mestra també d’aquesta centre.

Així doncs, avui a les 19h a la Biblioteca de Palafrugell tindrà lloc la presentació del darrer llibre de Jordi Serra Mayoral. El Darrer Crit, una novel·la inspirada en Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *