Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Costa Brava Wedding Day supera les 1.200 persones

Escrit per el 25 de Novembre de 2019

  • Més de 700 persones no es van voler perdre la passarel·la nupcial amb la participació, entre d’altres, de la firma Rosa Clará

La 3a edició del Costa Brava Wedding Day supera les 1.200 persones en tot el cap de setmana. Durant els dos dies que ha tingut lloc l’esdeveniment la Bòbila de Palafrugell s’ha vestit de gala per oferir les millors propostes per totes aquelles parelles que es volen casar el proper any. En aquest sentit, més de 40 empreses del sector serveis per esdeveniments i casaments hi han pres part.

El dissabte es va donar el tret de sortida amb diverses ponències relacionades amb el sector nupcial. El punt i final de la primera jornada la van posar dues desfilades. La primera a càrrec de 7 comerços associats a Oohxigen, l’associació de comerç i negoci de Palafrugell. D’altra banda, la segona desfilada és la que va aplegar més persones a la Bòbila. Aquesta desfilada estava enfocada a mostrar les tendències del sector casaments de cara al 2020. Així, un total de 7 botigues de les comarques gironines van prendre part de la passarel·la de moda nupcial.

Rosa Clará el gran reclam del CBWD

El gran punt d’atracció d’aquesta passarel·la inaugural va ser la presència de la firma Rosa Clará. Així el gran espectacle de la desfilada va ser l’actuació del duet Tu Música Events vestits de Rosa Clará i Onix Girona. En aquest sentit, més de 700 persones van omplir la Bòbila per presenciar la desfilada.

Per la seva banda, diumenge començava el dia amb una nova desfilada de moda nupcial. En aquest cas hi prenien part les botigues Special Novias, Sandra Jordà Wedding Center, Odette Sposi, Scarlatta Complements, Onix Girona i Tracció. D’altra banda, també hi van col·laborar Artiflor, Magda Floristes, Maria Fort Garcia i la perruqueria Bassols 47.

Així doncs, en aquesta tercera edició el Costa Brava Wedding Day supera les 1.200 persones, convertint-se així, en l’edició més multitudinària de l’esdeveniment organitzat per la Clau Events. Un CBWD que també rep la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell, l’IPEP i Oohxigen.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).