Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


3a edició del Costa Brava Wedding Day

Escrit per el 18 de Novembre de 2019

  • La firma Rosa Clarà serà la principal atracció de la desfilada nupcial.
  • Com a novetat hi ha l’Afeter Wedding Party per donar a conèixer el Mas Espígul de Llofriu.

La iniciativa que va nèixer fa 3 anys ho va fer amb l’objectiu d’omplir un buit. Així, malgrat ser una destinació molt atractiva, no hi havia cap esdeveniment similar al Baix Empordà. En aquest sentit, en els darrers anys hi hagut un repunt en el nombre de casaments. A més, Clàudia Torrelles destaca que el 2020 s’espera que també sigui un any molt bo.

D’altra banda, tot i ser un esdeveniment que arriba fora de l’època estival, Torrelles remarca que el 60% de casaments que organitzen són a persones estrangeres.

Rosa Clarà l’estrella de la desfilada nupcial

El Costa Brava Wedding Day obrirà les seves portes dissabte a les 11 del matí. Durant tot el dia i la tarda hi haurà ponències i xerrades. A les 21h. tindrà lloc la Gran Passarel·la inaugural amb la participació de comerços associats a Ooxhigen. Enguany, hi prendran part un total de 7 botigues. Un número baix, però com destaca Vero Serralvo, més que quantitat, el que volien era compromís.

El gran esdeveniment, però, arribarà un cop finalitzada aquesta desfilada. En aquest sentit, tindrà lloc la Passarel·la Moda Nupcial, en la que el gran atractiu serà que hi haurà la presència de Rosa Clarà.

D’altra banda, una de les novetats que presenta enguany el Costa Brava Wedding Day serà l’After Wedding Party. Aquest serà un esdeveniment pel qual s’ha de tenir invitació i que servirà per donar conèixer el Mas Espígul de Llofriu.

Per a poder assistir aquesta activitat de dissabte, ho podeu fer enviant un correu electrònic.

Per últim, Clàudia Torrelles ha destacat que en les edicions anteriors hi han assistit parelles amb poca i molta antelació. En aquest sentit, ha recordat que han gestionat casaments en menys de 6 mesos i d’altres amb més d’un any vista.

L’any passat van passar per la Bòbila prop de 1.000 assistents, essent la passarel·la nupcial la més multitudinària. Així, en aquesta 3a edició del Costa Brava Wedding Day esperen poder superar aquesta xifra.

3a edició del Costa Brava Wedding Day
Vero Serralvo (Oohxigen) i Clàudia Torrelles impulsora del Costa Brava Wedding Day

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).