Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Correpoble 2024 inscriu 700 corredors i vol arribar als 1500

Escrit per el 24 de Gener de 2024

  • Ja han inscrit uns 700 participants i volen doblar-los.
  • Se celebrarà a Calonge i Sant Antoni el 23 de març amb un recorregut de 10 quilòmetres i un desnivell de 150 metres.

El Correpoble 2024 ha inscrit uns 700 participants i vol arribar als 1.500. El 23 de març se celebrarà la segona edició de la cursa a Calonge i Sant Antoni. L’objectiu és enfrontar els diferents municipis del Baix Empordà. Es pot fer corrent o caminant, cal ser major de 12 anys i hi haurà un tram per a persones amb mobilitat reduïda. El recorregut serà de 10 quilòmetres i amb un desnivell de 150 metres.

Passarà per camins prop de les vinyes de Calonge. Xavier Gamero, director del Consell Esportiu del Baix Empordà, destaca que volen ensenyar els paisatges més desconeguts.

Fins al 3 de març, el preu d’inscripció és de 15 euros pels nous participants que no tenen samarreta o representaran un altre municipi. En canvi, de 8 euros pels participants que ja tenen la samarreta de l’any passat. A partir del 3 de març, el preu serà de 18 i 10 euros, respectivament. Tot i això, es recomana inscriure’s abans del 12 de febrer si es vol garantir tenir una samarreta amb els colors de cada localitat.

Els municipis amb samarreta personalitzada són Begur; Calonge i Sant Antoni; Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró; la Bisbal d’Empordà; Palafrugell; Palamós; Pals; Sant Feliu de Guíxols; Santa Cristina d’Aro i Torroella de Montgrí i l’Estartit. En canvi, els altres tindran una samarreta conjunta.

Premiaran el corredor i corredora de major edat, el primer classificat de cada gènere, la població guanyadora i el municipi amb una pitjor classificació rebrà la cullera de fusta Correpoble. El municipi guanyador es determinarà pels resultats dels primers 35 corredors de cada gènere.

L’any passat va fer-se la primera edició a Palamós i van ser-ne els guanyadors. Un cop acabi la cursa, es farà un sorteig per saber la ubicació de l’any vinent.

Correpoble 2023
Correpoble 2023 a Palamós. Fotografia: Organització de la cursa

L’objectiu del Correpoble és fomentar la pràctica esportiva entre la ciutadania. L’organitzen les àrees d’esports de deu municipis i el Consell Esportiu del Baix Empordà. A més, Calonge i Sant Antoni; Palamós; Torroella de Montgrí i l’Estartit; Pals i Castell, Platja d’Aro i s’Agaró faran sessions d’entrenament prèvies.

Powered by Wikiloc


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint