El Corredor Mató CH Palafrugell remunta als últims minuts amb el CHP Sant Feliu (3-4)

Escrit per el 27 de Març de 2023

• El CH Palafrugell va empatar a la Lliga Nacional Catalana Femenina. De moment, manté la segona posició a la classificació a l’espera del resultat del CH Mataró.

El Corredor Mató CH Palafrugell va guanyar el CHP Sant Feliu per 3-4, amb una remuntant als tres últims minuts. D’aquesta manera, reforça les difícils opcions d’ascens de categoria de l’equip palafrugellenc.

El CHP Sant Feliu va estrenar el marcador als primers 18 segons de joc amb el gol d’Oriol Llorens, però Felipe Castro (15′) va igualar-lo abans d’arribar al descans. Als tres minuts de la segona meitat, Adrián Candamio va marcar l’1-2, però els de Sant Feliu de Codines van capgirar la situació amb dos gols d’Oriol Llorens, el primer de falta directa. Després de minuts de patiment, als darrers tres va marcar dos gols Álvaro Osorio i va sentenciar la victòria palafrugellenca.

Amb la victòria, el Corredor Mató CH Palafrugell va millorar la posició a la classificació. L’equip entrenat per Cesc Linares és quart amb 35 punts. En canvi, el rival el CHP Sant Feliu és desè amb 14 punts.

El pròxim partit serà el 15 d’abril a les 19.45 hores. Es desplaçaran a la pista del CP Tordera, en les últimes tres jornades de l’OK Lliga Plata Sud. Els torderencs són novens amb 18 punts i a la primera volta, el Corredor Mató CH Palafrugell va guanyar-los per 4-0.

Per altra banda, el CH Palafrugell va empatar a 3 a la pista de l’HC Palau de Plegamans, en el partit del divendres, 24 de març a la Lliga Nacional Catalana Femenina. Les de la comarca del Vallès Occidental són les terceres amb els mateixos punts que les palafrugellenques, és a dir, 20. L’empat no va permetre que el CH Palafrugell pogués ampliar l’avantatge a la classificació i assegurar la fase de promoció d’ascens. A més, el CH Mataró va suspendre el partit amb el Girona CH. En cas que les mataronines guanyessin el partit, superarien les palafrugellenques a la classificació.

El diumenge, 2 d’abril a les 11 del matí, el CH Palafrugell rebrà el CP Vila-sana, el vuitè classificat amb 3 punts. A la primera volta de la segona fase, les palafrugellenques van guanyar-lo per 0-7.