El Corredor Mató CH Palafrugell jugarà amb el CP Tordera aquest diumenge

Escrit per el 17 de Desembre de 2022

• El CH Palafrugell hi arriba de la victòria amb l’Espanyol per 5-0.

Aquest diumenge, a les 12.30 hores, el Corredor Mató CH Palafrugell rebrà el CP Tordera per disputar el partit de la novena jornada a l’OK Lliga Plata Sud. Aquest serà l’últim enfrontament abans del descans de les festes nadalenques.

Per altra banda, aquest dimarts els palafrugellencs van recuperar el partit ajornat contra el Wings SD Espanyol i que acabà amb una victòria per 5-0. Els locals van exhibir un bon nivell de joc i ple d’ocasions. Els autors dels gols van ser Gerard Pujol (7′), Álvaro Osorio (13′ i 34′) i Adrián Candamio (47′ i 49′).

Amb la victòria d’aquest dimarts, el Corredor Mató CH Palafrugell se situa tercer a la classificació amb 16 punts. Després del descans de Nadal, el 14 de gener jugarà a la pista del Club Patín Alcobendas de Madrid.