Informació local

Current track

Title

Artist

El Corredor Mató CH Palafrugell escala a la tercera posició, però és insuficient per l’ascens

Escrit per el 24 d'Abril de 2023

• La victòria del Corredor Mató CH Palafrugell i la derrota del Shum Frit Ravich permeten que els palafrugellencs millorin la situació a la classificació, però sense opcions d’ascendir a l’OK Lliga.

El Corredor Mató CH Palafrugell aconsegueix la tercera posició a la classificació en la penúltima jornada de la lliga regular. Els palafrugellencs van guanyar 5-1 el CP Alcobendas, a l’últim partit a casa. Tot i la millora, la victòria del Martinelia CP Manlleu esvaeix les últimes possibilitats d’ascens.

Els palafrugellencs van estrenar el marcador amb el gol d’Álvaro Osorio (13′), seguit de Gerard Pujol pocs segons més tard. Pujol va marcar de nou al minut 23. Els madrilenys van escurçar la diferència a un minut i mig de xiular el final de la primera meitat, amb el gol d’Alonso Martín. Però, Àlex Torres del CH Palafrugell va debutar i va tenir temps de marcar el 4-1 per arribar al descans.

Al segon temps, només hi va haver el gol de Gerard Pujol quan faltaven 25 segons per acabar el partit de la 21a jornada.

Francesc Linares, l’entrenador de l’equip, explica a Ràdio Palafrugell que va ser un partit dur i que es va guanyar “per la qualitat del joc”. Afegeix que no van acabar contents per algunes decisions arbitrals.

Per altra banda, el Shum Frit Ravich va perdre 5-3 en el desplaçament del CP Rivas Las Lagunas, el líder de la classificació. La derrota de l’equip de Maçanet de la Selva va beneficiar que els palafrugellencs milloressin la posició a la classificació i assolissin la tercera, però amb els mateixos 41 punts.

Malgrat això, la victòria del Martinelia CP Manlleu a la pista del CP Las Rozas per 1-6 van fer que els palafrugellencs perdessin les poques possibilitats matemàtiques de jugar un play-off d’ascens.

El dissabte, 6 de maig a les 17 hores els palafrugellencs tindran un partit decisiu per poder mantenir la tercera posició. Jugaran a la pista del Shum Frit Ravich per acabar la temporada. A la primera volta, els palafrugellencs van guanyar-los per 6-2.

Un cop acabada la competició, Linares destaca que potser es faran alguns partits amistosos per continuar jugant fins a acabar la temporada.