Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Consell Escolar Municipal s’actualitza

Escrit per el 9 de Juny de 2021

  • Fins el 18 de juny la ciutadania hi pot participar a través de la plataforma Decidim.
  • Després de 15 anys, ara toca posar al dia el nou Reglament que inclou la possibilitat d’incorporar-hi entitats com el Centre Tramuntana.

Des de l’1 de juny i fins el 18 d’aquest mes tothom qui ho vulgui pot participar en l’actualització del reglament del Consell Escolar Municipal. Un òrgan que va entrar en funcionament el 2006 i del que la Núria Aupí, cap d’àrea d’Educació explica la seva funció.

El Consell Escolar Municipal de Palafrugell va néixer l’any 2006. Aquest és un espai en el que s’informa sobre temes actuals, però en el que també s’hi prenen decisions . Núria Aupí, cap d’Educació de l’Ajutnament de Palafrugell.

En el Consell Escolar Municipal, actualment, hi ha representació del consistori, de les direccions dels centres escolars, dels alumnes i dels serveis administratius. No obstant això, aprofitant el canvi de reglament, també volen incorporar-hi altres serveis educatius.

Renovació després de 15 anys

Com s’ha explicat, el Consell Escolar Municipal de Palafrugell va néixer el 2006. Així, després de 15 anys, calia aquesta renovació del reglament, atès que en el seu moment al municipi no existien ni l’Escola Pi Verd ni tampoc l’Institut Nou Palafrugell.

En aquest procés participatiu hi pot participar tota la ciutadania de Palafrugell. No obstant això, les preguntes de l’enquesta són molt acotades atès que el reglament està regulat per un decret.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Núria Aupí.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).