Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Consell de la Gent Gran homenatja Josep Piferrer a poc mesos que deixi l’Ajuntament

Escrit per el 18 d'Octubre de 2022

El Consell de la Gent Gran de Palafrugell ha fet un homenatge aquest dissabte a l’exalcalde Josep Piferrer i als últims regidors de l’àrea per agrair-los la feina que han fet aquests anys per la seva associació i per a les persones grans del municipi.

Tomàs Ferrer, president de la Junta del Consell de la Gent Gran, explica a Ràdio Palafrugell que a l’acte van “entregar a Piferrer un pin de plata i van recordar el camí que els ha dut d’un petit local a les Palmeres al magnífic local actual”.

A l’acte també van agrair la feina dels dos regidors que “han treballat colze a colze amb el consell: Maite Frigola i Josep Salvatella”. Ferrer afegeix que “quan uns polítics fan bona feina cal esbombar-ho i aquest és el cas dels dos regidors”.

El president del Consell explica a Ràdio Palafrugell que “en aquests anys hem tingut diferències d’opinió amb els polítics, sempre demanem la Lluna i si no cau ens ho agafem força malament. Però mai s’ha trencat el diàleg”. I qualifica Piferrer de “gran alcalde”.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).