Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Club Hoquei Palafrugell reprèn la OK Lliga aquest diumenge

Escrit per a 7 de Novembre de 2020

Xevi Garcia, tècnic de l’equip d’Hoquei Palafrugell, parla a Ràdio Palafrugell sobre la situació actual de l’equip i de l’OK Lliga. La seva opinió, autoritzada no només en l’àmbit esportiu sinó també en el sanitari, es mostra molt crítica amb com s’estan portant les coses.

En primer lloc, Garcia ens avança que cada club treballa sota les condicions que pot, i parlant de la màxima lliga mundial d’Hoquei, no és agradable veure aquesta organització. Són planificacions a llarg termini que s’han vist troncades, i en el cas del club de casa nostra, l’equip ha estat confinat quinze dies. Si tot va bé, diumenge competiran amb el Vendrell a casa.

Tot seguit, Xevi Garcia aprofitant la nostra emissora comparteix la seva opinió sobre la gestió emprada. Garcia creu necessari la separació dels conceptes d’economia i salut. Ens exposa el diferents problemes a tots nivells, d’entre els quals, podem escoltar problemes econòmics com la falta d’ingressos del club, i sanitaris com la falta de PCR cada 15 dies.

A continuació, Xevi Garcia ressalta la seva queixa de posar per sobre la situació econòmica abans que la sanitària.

Es troba emprenyat degut a que es tracta de la segona onada, no de la primera. I tot i així, no han hagut mesures efectives dins la organització de la lliga.

Tot seguit, planteja com a solució ajudes per als sectors afectats. Incloent la suspensió de diferents entrenaments, però ajudant als equips a sobreviure i suspendre així les quotes.

L’equip es troba a l’expectativa de si jugaran o no aquest diumenge vinent

Van retornar als entrenaments amb ganes, però es troben sota l’expectativa de si jugaran o no diumenge vinent. Qualifica el partit esperat de “complicadíssim” a causa de l’aturada dels quinze dies. Xevi Garcia considera que el Vendrell es troba “un peu per sobre” de la lliga on es troben.

D’altra banda, Xevi Garcia ens presenta les complicacions que van comportar al confinament dels quinze dies de l’equip. A banda del jugador positiu el passat dijous, la resta de la plantilla van donar negatiu en les PCR. Però el protocol d’aïllament, és necessari igual.

Tanmateix, cal tenir en compte les diferents complicacions individuals que ha patit tota la plantilla. Tant en relació amb l’activitat laboral a causa del confinament, com de les famílies implicades indirectament.

Finalment, Xevi Garcia es mostra descontent amb les mesures de seguretat aplicades fins ara. Des de dins de la gestió de l’OK Lliga, les troba no efectives i demana que es prenguin decisions abans de continuar amb una programació de la lliga incerta i sense organització possible.

Per concloure, Xevi Garcia ens avança que el partit de diumenge és fruit d’una col·laboració amb la xarxa de televisions. Tot seguit, el tècnic del Club d’Hoquei Palafrugell ens exposa les diferents plataformes per on podem gaudir de connexió en directe aquest diumenge.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *