El Club Hoquei Palafrugell perd 5-1 contra el Club Hoquei Vilassar: “Vam portar el pes i la creació de joc”

Escrit per el 25 de Març de 2024

• L’entrenador Òscar Pastor explica que el resultat “és injust” perquè “van portar el pes i la creació de joc en tot moment”.

El Club Hoquei Palafrugell ha perdut 5-1 contra el Club Hoquei Vilassar. El marcador de la primera meitat va estar molt igualat perquè cada equip només va marcar un gol. L’entrenador del femení, Òscar Pastor, explica que el resultat “és injust” perquè “van portar el pes i la creació de joc en tot moment”.

Pastor també destaca que “van provocar moltes ocasions clares”.

Clàudia Palazón, del Vilassar, va estrenar el marcador al minut 9, però Laura Vall del Palafrugell va igualar-lo a quatre minuts del descans. A la represa, les locals van marcar quatre gols per part de Marta Espiell (27’), Anna Fontdeglòria (33’) i dos de Laia Campo (41’ i 46’).

Les palafrugellenques són onzenes amb 30 punts. El dissabte, 6 d’abril a les 16.30 hores, rebran l’Igualada Femení HCP que és el desè classificat amb 31 punts. A la primera volta, l’equip d’Òscar Pastor va guanyar-les per 4-6. L’Igualada ha perdut 2-8 aquest cap de setmana contra l’ORKLA – CHP Bigues i Riells.