El Club Hoquei Palafrugell es posa tercer a l’OK Lliga Plata Sud amb la victòria contra el CH Lloret (5-2)

Escrit per el 11 de Desembre de 2023

• En canvi, a la Lliga Nacional Femenina les palafrugellenques van perdre 5-9.

El Club Hoquei Palafrugell passa a ser el tercer classificat de l’OK Lliga Plata Sud. Aquest dissabte han aconseguit la primera victòria a casa contra el CH Lloret Vila Esportiva, el llavors tercer classificat, per 5-2. L’entrenador del primer equip masculí, Cesc Linares, destaca a Ràdio Palafrugell que “veuen la recompensa de la feina de les últimes setmanes” i que a la primera meitat “el Lloret va quedar molt tocat”.

Els palafrugellencs van posar-se per davant del marcador des d’un inici amb els gols de Gerard Pujol (4′) i Eloi Matas (7′). Els lloretencs van marcar el 2-1, a dos minuts del descans, amb un gol de penal d’Aleix Pastor. En parla Cesc Linares.

A la represa, el CH Palafrugell va ampliar l’avantatge amb els gols d’Eloi Matas (26′), Gerard Pujol (34′) i Tim Borrell (43′). Els lloretencs van dur el 5-2, en els últims tres minuts, amb el gol d’Hugo Laguna.

El dissabte, 16 de desembre a les 17 hores jugaran el desplaçament amb el Club Patín Alcorcón. Aquest cap de setmana han perdut 8-4 contra el Club Patí Taradell. Són cuers a la classificació i encara no han puntuat cap punt.

Per altra banda, el primer equip femení no ha puntuat aquest cap de setmana. Han perdut 5-9 a casa contra l’Hoquei Club Alpicat, el tercer classificat. L’entrenador, Òscar Pastor, destaca que “van tenir una primera meitat dolenta” perquè les palafrugellenques no van marcar cap gol i van arribar al descans amb un 0-4 desfavorable. Va marcar Ona Moreno (4′ i 10′), Laura Pastor (11′) i Laia Cid (23′).

A la represa, les palafrugellenques van dur cinc gols per part de Laura Vall (26′, 31′ i 42′) i Xantal Piqué (29′ i 31′), però no van ser suficients perquè les alpicatines van marcar-ne cinc més per part d’Ona Moreno (26′, 27′ i 34′), Martina Junca (38′) i Eva Pastor (49′).

Amb la derrota, el CH Palafrugell continua tretzè amb 12 punts. El diumenge, 17 de desembre a les 19 hores jugarà l’últim partit de l’any a la pista del CH Mataró. Les mataronines van perdre 3-1 contra l’ORKLA – CHP Bigues i Riells. Són cinquenes amb 23 punts.