Title

Artist

El Club Handbol Garbí és més a prop de les fases de promoció d’ascens: “Si aconseguim jugar la fase, serà un premi molt gran”

Escrit per el 15 d'Abril de 2024

• El primer equip masculí ha guanyat l’Handbol La Garriga per 24-22 aquest cap de setmana.

El Club Handbol Garbí és més a prop de les fases de promoció d’ascens. El primer equip masculí ha guanyat l’Handbol La Garriga per 24-22 aquest cap de setmana. D’aquesta manera, els palafrugellencs s’han situat segons amb dos punts d’avantatge respecte al tercer classificat, però amb un partit més jugat. Per tant, encara no hi ha res assegurat i dependrà del que facin els rivals directes als pròxims partits.

L’entrenador, Joe Gou, assegura al PalaSport de Rafel Corbí que, a l’inici de la lliga, no s’esperaven lluitar per a la fase de promoció d’ascens.

Pel que fa al partit d’aquest cap de setmana, Gou explica que la primera part va ser molt igualada. Tot i això, el resultat va canviar a la segona meitat.

Amb la victòria, el Club Handbol Garbí és segon amb 48 punts, a dos de líder, la UEH Calella. L’Handbol La Garriga és tercer amb 46 punts. Però, la situació pot canviar la pròxima jornada perquè els palafrugellencs descansaran.

El Garbí tancarà la lliga regular a la pista de l’Handbol Poblenou. Serà el diumenge, 28 d’abril a les 17 hores. L’equip barceloní és cuer i aquest cap de setmana ha perdut 27-29 contra l’Handbol Sant Cugat B. A la primera volta, els palafrugellencs van guanyar-los 36-25.

El femení guanya 32-27 aquest cap de setmana

Per altra banda, el primer equip femení també ha guanyat aquest cap de setmana. Les palafrugellenques s’han endut el partit contra l’Handbol Terrassa Ricardo i Montse per 32-27. L’entrenador, Miquel Garcia, explica a Ràdio Palafrugell que “va ser un partit descafeïnat” perquè els dos equips no tenen res en joc.

El partit va estar molt igualat, però les palafrugellenques van fer més pressió abans del descans.

Les palafrugellenques són setenes amb 33 punts. El dimecres, 17 d’abril a les 21.30 hores rebran el Mubak BM La Roca. D’aquesta manera, recuperaran el partit suspès de la 24a jornada. La Roca és dotzena amb 22 punts i aquest cap de setmana ha perdut 27-28 contra l’Handbol Sant Joan Despí B. A la primera volta, el Garbí va guanyar per 33-38.