Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Club Handbol Garbí empata amb l’OAR Gràcia Sabadell Atlètic i continuen separats per dos punts

Escrit per el 19 de Febrer de 2024

  • Per altra banda, el primer masculí ha guanyat 33-29 al Mubak BM La Roca. Continua a la segona posició, però empatat amb l’Handbol La Garriga.

El primer equip femení del Club Handbol Garbí i l’OAR Gràcia Sabadell Atlètic continuen separats per dos punts. Els dos rivals directes a la classificació han empatat aquest cap de setmana a 38. L’entrenador, Miquel Garcia, destaca al PalaSport que “no van estar bé en defensa”.

Tot i això, considera que “és un dels millors partits a la temporada al Garbí Arena”.

Afegeix que és “un empat just”.

Les palafrugellenques continuen cinquenes amb 26 punts. El dissabte, 24 de febrer a les 18 hores jugaran a la pista de l’Akaimoto Handbol Cooperativa Sant Boi. Aquest cap de setmana han pujat fins a la vuitena posició amb 19 punts després d’haver guanyat 26-29 el Club Handbol Vilamajor. A la primera volta, les palafrugellenques van guanyar per un ajustat 28-27.

Per altra banda, el primer equip masculí ha guanyat 33-29 al Mubak BM La Roca. L’entrenador, Joe Gou, agraeix haver trencat les dues derrotes consecutives i poder continuar a la segona posició, però empatat amb l’Handbol La Garriga i 34 punts.

Gou destaca que “van dominar el resultat pràcticament tot el partit”.

A la segona meitat, van poder trencar la igualtat al marcador.

El diumenge, 25 de febrer a les 16 hores, jugaran a la pista del Finestrelles SC H Esplugues B. El rival hi arribarà de perdre 38-30 contra l’Handbol La Garriga i quatre derrotes més consecutives. És el quinzè classificat amb 11 punts. A la primera volta, els palafrugellencs van guanyar-los per 33-25.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).