Informació local

Current track

Title

Artist

El Club Handbol Garbí empata a 30 a domicili contra el Sant Esteve de Palautordera

Escrit per el 22 d'Abril de 2024

• L’entrenador de l’equip explica que van donar força oportunitats a les rivals.

El primer equip femení del Club Handbol Garbí ha empatat a 30 a domicili contra el Club Handbol Sant Esteve de Palautordera. L’entrenador de l’equip considera que van donar força oportunitats a les rivals. Així ho ha explicat Miquel Garcia al PalaSport de Ràdio Palafrugell. Tot i el resultat, cap dels dos equips tenien res en joc a la penúltima jornada de la temporada.

Garcia destaca que van començar bé el partit, però abans del descans les rivals van dominar el ritme.

El diumenge, 28 d’abril a les 12 hores, jugaran a casa contra el KH-7 BM Granollers Atlètic. Les palafrugellenques no tindran res en joc a l’última jornada de la temporada, però les granollerines sí. En cas que guanyin, s’asseguraran una plaça a la promoció d’ascens a la Divisió d’Honor Plata.

El Granollers és segon amb 46 punts. Aquest cap de setmana ha guanyat l’Akaimoto Handbol Cooperativa Sant Boi per 28-41. A la primera volta, les palafrugellenques van empatar a domicili per 32 gols.

Per altra banda, el primer equip masculí del Club Handbol Garbí ha descansat aquest cap de setmana. Diumenge, 28 d’abril a les 12 hores tancaran la lliga regular contra l’Handbol Poblenou, l’últim classificat. Els palafrugellencs continuen segons amb 48 punts, tot i la victòria de l’Handbol La Garriga d’aquest cap de setmana, que té la mateixa puntuació i la tercera posició.