Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Club Handbol Garbí continua la lluita per les primeres posicions a la classificació

Escrit per el 23 de Febrer de 2024

  • El primer equip femení jugarà a la pista de l’Akaimoto Handbol Cooperativa Sant Boi i el masculí, a la pista del Finestrelles SC H Esplugues B.

Els equips sèniors del Club Handbol Garbí continuaran la lluita per les primeres posicions a la classificació. S’enfrontaran amb rivals amb menys puntuació. El primer femení jugarà a la pista de l’Akaimoto Handbol Cooperativa Sant Boi, el dissabte, 24 de febrer a les 18 hores. És el vuitè classificat amb 19 punts.

L’entrenador, Miquel Garcia, preveu un partit igualat. A la primera volta van guanyar per un ajustat 28-27.

Les palafrugellenques continuen cinquenes amb 26 punts.

El passat cap de setmana van empatar a 38. En canvi, el rival va guanyar 26-29 amb el Club Handbol Vilamajor i van pujar fins a la vuitena posició amb 19 punts.

Per altra banda, el masculí lluitarà per consolidar la segona posició. Ara està empatat amb l’Handbol La Garriga per 34 punts. El diumenge, 25 de febrer a les 16 hores, jugarà a la pista del Finestrelles SC H Esplugues B. És el quinzè classificat amb 11 punts. L’entrenador, Joe Gou, destaca que el rival lluitarà per la permanència.

La setmana passada, els rivals van perdre 38-30 contra l’Handbol La Garriga. A la primera volta, els palafrugellencs van guanyar-los per 33-25.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).