Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Cine Club Garbí registra una davallada del 50% dels espectadors respecte al 2019

Escrit per a 19 de Setembre de 2021

  • Conversem amb l’Àlex Cebollero, director del Cine Club Garbí.
  • Al llarg de la conversa, Cebollero fa balanç del darrer any viscut al cinema de Palafrugell i comparteix les previsions de futur del club.

El micròfon de Ràdio Palafrugell es trasllada a les instal·lacions del Teatre Municipal de Palafrugell a l’atenció de l’Àlex Cebollero, director del Cine Club Garbí. Durant la conversa, Cebollero fa balanç de les dades d’audiència al cinema de Palafrugell durant aquest estiu 2021.

En primer lloc, l’Àlex Cebollero recorda l’any 2019 al Cine Club Garbí com “el millor any dels que portàvem aquí al teatre”. Comparteix que, tot i no ser com el 2019, aquest estiu 2021 “s’han complert les previsions i ha anat relativament bé”.

En segon lloc assegura que, tot i no recuperar l’interès complet del públic espectador dels darrers anys han “anat fent”. A continuació, defensa que el problema del descens d’espectadors cinematogràfics és mundial des dels orígens de la pandèmia.

A continuació, l’Àlex Cebollero comparteix que l’element clau que assegura la continuïtat i el funcionament del Cine Club Garbí, és el conjunt de voluntaris i voluntàries que el fan possible.

D’entre les dificultats afegides per l’arribada de la pandèmia de la COVID-19, es troba la continuïtat de les despeses. Tal com declara el director del club, “aquest any les despeses són iguals o més altes que l’any 2019 tot i la reducció del 50% d’espectadors”.

El Cine Club Garbí al servei del públic palafrugellenc

Un dels altres factors que faciliten el funcionament del cinema a Palafrugell, és el tipus de públic: estable i fidel. Abans de finalitzar l’entrevista, Cebollero comparteix que la intenció és continuar i que “tenen la força i les ganes per fer-ho” a condició que es vegi el cinema com un servei al públic i no com una empresa.

Per concloure, adjuntem la conversa íntegra amb l’Àlex Cebollero del Cinema Club Garbí a continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *