Artist

El CH Palafrugell venç al CE El Vendrell per 3-1

Escrit per el 9 de Novembre de 2020

Per Ferran Castelló / Ràdio Palafrugell

• El CH Palafrugell va endur-se els tres punts gràcies als gols de Sergi Canet, Marc Figa i Franco Tomàs Ceschim.
  • Va ser la segona victòria a casa aquesta temporada.
  • Aquest pròxim dissabte els palafrugellencs aniran a jugar a la pista del CE Noia Freixenet

El CH Palafrugell va guanyar el CE El Vendrell per 3-1 al passat diumenge 8 de novembre i corresponent a la setena jornada. Sergi Canet dels blanc i negres va ser l’encarregat d’estrenar el marcador a l’inici del partit. Ja als primers minuts del segon temps arribà el gol de Marc Figa que ampliava l’avantatge. Malgrat tot, a 2:44 per acabar el partit, aquest avantatge es va escurçar degut al gol del vendrellenc Xavier Crespo. Quan faltaven trenta segons, Franco Tomàs Ceschim del Palafrugell va ser l’encarregat de sentenciar el partit.

Xavier Garcia Balda, entrenador del CH Palafrugell, considerava que el partit era difícil perquè el conjunt de la comarca del Baix Penedès havia aconseguit bons resultats.

Garcia Balda es mostra molt satisfet del joc del seu equip. Afirma que la primera part es va jugar molt bé i que a la segona, el conjunt vendrellenc va canviar l’estratègia, no obstant això, l’avantatge del marcador va permetre avançar correctament el matx.

Pel tècnic palafrugellenc, el fet d’anar per davant al marcador des d’un inici va ser essencial per poder finalment endur-se els tres punts.

Malgrat tot, reconeix que van patir quan els vendrellencs marcaren perquè en pocs minuts el marcador podia passar a ser desfavorable pel conjunt local.

Per Xavier Garcia Balda la victòria va ser justa.

En aquesta temporada el Palafrugell ha jugat tres partits a casa, dos van acabar en victòria (Vic i El Vendrell) i un en empat (Mataró).

Aquest dissabte a les 19.30 el Palafrugell jugarà a la pista del CE Noia Freixenet. Els de la comarca de l’Alt Penedès van guanyar aquest passat diumenge per 2-5 amb el Voltregà.