El CH Palafrugell s’imposa al CP Taradell, però lluita fins als últims minuts (4-1)

Escrit per el 5 de Febrer de 2024

• Per altra banda, a la Nacional Catalana Femenina, s’ha imposat al Girona per 3-1.

El primer equip masculí del Club Hoquei Palafrugell ha guanyat el Club Patí Taradell per 4-1, però lluitant fins als últims instants. Els taradellencs van estrenar el marcador als tres primers minuts i els palafrugellencs no van poder-lo igualar fins a la meitat de la segona part. L’entrenador, Cesc Linares, destaca que “és una bona victòria” en un “partit molt treballat”.

Afegeix que havien plantejat el duel tenint en compte la baixa de Víctor Crespo i no sabien com es trobarien el rival. Comenta que els taradellencs van donar poc espai.

Pol Gallifa del CP Taradell va marcar un gol de falta directa als primers tres minuts i van arribar al descans amb un 0-1.

Als primers sis minuts de la represa, Gerard Pujol del CH Palafrugell va marcar l’1-1. Amb un empat, van arribar fins als últims cinc minuts quan Pujol, Eloi Matas i Álvaro Osorio van dur tres gols més. Destaca que “van saber veure on s’equivocaven per decidir on entrar”.

La victòria va ser clau per separar-se del CP Taradell, fins llavors per sota a la classificació amb només un punt menys. Els palafrugellencs continuen tercers amb 25 punts.

El cap de setmana vinent descansaran, però el dissabte, 17 de febrer a les 16 hores, rebran el CP Alcobendas. És el cinquè classificat amb 19 punts i aquest cap de setmana ha perdut 1-3 contra el CH Lloret Vila Esportiva. A la primera volta, els palafrugellencs van guanyar-lo 3-5.

Victòria en el derbi gironí: “Vam controlar tres quartes parts del partit”

Per altra banda, el primer equip femení ha guanyat el Girona CH per 3-2. La victòria ha permès pujar fins a la vuitena posició amb 24 punts. L’entrenador, Òscar Pastor, explica al PalaSport de Rafel Corbí que “va ser un partit competit” i que “van controlar-lo tres quartes parts”.

Els primers gols no van arribar fins als últims cinc minuts de la primera meitat per part de la palafrugellenca Júlia Canal i la gironina Anna Gràcia. A la represa, amb un marcador empatat a 1, les palafrugellenques van dur el 3-1 amb els encerts a porteria d’Alba Romaguera (26′) i Júlia Canal (39′). Però, als últims cinc minuts, Íngrid Esteve del Girona CH va escurçar el marcador per sentenciar el 3-2 final.

El dissabte, 17 de febrer rebran el Club Patí Vilanova, un rival directe a la classificació amb la setena posició i la mateixa puntuació que el CH Palafrugell. Aquest cap de setmana han perdut 5-2 contra l’ORKLA – CHP Bigues i Riells. A la primera volta, les palafrugellenques van perdre 10-0.