El CH Palafrugell perd la XIII Copa Generalitat

Escrit per el 13 de Febrer de 2023

• Per altra banda, el Corredor Mató CH Palafrugell va guanyar el CD Colegio Alameda de Osuna per 6-2.

El CH Palafrugell va perdre 1-3 amb el CH Mataró i no va guanyar la XIII Copa Generalitat. La final va jugar-se diumenge, 12 de febrer a les 12.30 hores a Piera.

Les palafrugellenques havien guanyat prèviament 2-4 l’HC Palau Plegamans. El partit de la semifinal es va jugar dissabte a les 10 del matí. Els gols de les palafrugellenques van ser de Xantal Piqué als minuts 22, 34 i a quinze segons del final i de Laura Vall (40′). Pel que fa a l’equip del Vallès Occidental, Anna Gràcia va estrenar el marcador al minut 20 i a la segona meitat, va marcar Marina Codina (30′).

No obstant això, l’equip palafrugellenc no va guanyar diumenge la final amb el CH Mataró (1-3). Les mataronines s’havien classificat dissabte després de guanyar el Girona CH (2-0). Van estrenar el marcador al cinquè minut amb el gol d’Olga Juanola.

El partit va començar amb molt ritme fruit d’un penal a favor de les maresmenques i d’una falta directa després d’una targeta vermella directa a la capitana del Mataró. Al cap de pocs segons, Xantal Piqué del Palafrugell va igualar el duel. A la segona meitat, Farners Prat (32′) i Olga Juanola (42′) van sentenciar el duel. L’últim gol va ser fruit d’un penal.

Pel que fa a l’equip sènior masculí, va guanyar la cita amb el CD Colegio Alameda de Osuna per 6-2. El partit va jugar-se dissabte a les 17 hores. Els palafrugellencs van estrenar el marcador al tercer minut, amb un gol de Rubén Ruiz i van continuar amb una bona ratxa fins a arribar al descans amb un 5-0. Al primer temps també van marcar Álvaro Osorio (9′), Tim Borrell (11′), Marc Figa (15′) i Gerard Pujol (20′). A la segona meitat, l’equip madrileny va escurçar la diferència al marcador amb els gols de Carlos Manzano (37′) i Borja García (43′). Malgrat això, a sis minuts del final del duel, Gerard Pujol va sentenciar-lo amb el 6-2.

Així, el Corredor Mató CH Palafrugell va situar-se cinquè a la classificació amb 26 punts, 4 menys que el CP Rivas Las Lagunas, l’equip líder de l’OK Lliga Plata. El dissabte, 25 de febrer jugarà la 15a jornada a la pista del Wings SD Espanyol, els vuitens classificats amb 18 punts. A la primera volta, l’equip palafrugellenc els va vèncer per 5-0.