Informació local

Current track

Title

Artist

El CH Palafrugell perd 4-1 contra l’HC Alpicat: “Va haver-hi un festival de targetes blaves que generen impotència i indignació”

Escrit per el 29 d'Abril de 2024

• L’Alpicat no va marcar cap gol fins als últims sis minuts.

L’entrenador del primer equip femení del Club Hoquei Palafrugell és crític amb l’arbitratge de l’últim partit. Així ho ha destacat Òscar Pastor al PalaSport de Rafel Corbí. Les palafrugellenques van perdre 4-1 aquest cap de setmana contra l’Hoquei Club Alpicat.

Pastor considera que el resultat tampoc reflecteix la igualtat en el joc que hi va haver al partit. De fet, les palafrugellenques van arribar al descans amb un avantatge de 0-1. Al minut 7 va marcar Xantal Piqué. Tot i això, la situació va canviar als últims sis minuts de partit. Les rivals van marcar quatre gols: un d’Ona Moreno, dos de Laura Pastor i un de Laia Cid.

A dues jornades per acabar la temporada, el femení del Club Hoquei Palafrugell és dotzè amb 31 punts, empatat amb el CH Caldes Recam Làser.

El dissabte, 4 de maig a les 17.30 hores, les palafrugellenques rebran el CH Mataró, el quart classificat amb 51 punts. Aquest cap de setmana ha perdut 3-7 contra l’ORKLA – CHP Bigues i Riells. A la primera volta, les palafrugellenques van perdre per 3-2.

Per altra banda, l’entrenador del primer equip masculí del Club Hoquei Palafrugell considera que van fer un dels “partits més complets” de la temporada. Així ho ha destacat Cesc Linares al PalaSport de Rafel Corbí. Els palafrugellencs van guanyar 1-6 el CE Arenys de Munt Solartradex aquest cap de setmana.

Els arenyencs tenien en joc la possibilitat de continuar a l’OK Lliga Plata Sud.

Els palafrugellencs tancaran la temporada el diumenge, 5 de maig a les 16.15 hores. Jugaran a casa contra el Lleidanet HC Alpicat, el primer classificat amb 52 punts. Aquest cap de setmana han guanyat 9-1 al CP Taradell. A la primera volta, els palafrugellencs van perdre per 7-1 contra l’Alpicat.