El CH Palafrugell masculí estrena la lliga amb un empat i el femení no juga

Escrit per el 23 d'Octubre de 2023

• El primer equip femení no va jugar el partit per un retard superior als 45 minuts. El club espera la decisió de la federació sobre què passa.
  • L’equip masculí va estrenar la temporada a l’OK Lliga Plata sud amb un empat a 2 a casa contra l’SD Espanyol.

El primer equip masculí del Club Hoquei Palafrugell ha empatat aquest cap de setmana. Va estrenar la temporada a l’OK Lliga Plata Sud amb un empat a 2 a casa contra l’SD Espanyol. Per altra banda, l’equip femení no va jugar el partit per un retard de més de 45 minuts. Ara, el club ha d’esperar quina decisió pren la federació sobre el duel no disputat.

L’equip de Cesc Linares va començar la competició de l’OK Lliga Plata. Els palafrugellencs van imposar-se a la primera meitat amb els gols de Biel Mir (11′) i Álvaro Osorio (16′). Però, a la segona meitat l’SD Espanyol va igualar el duel. Als últims cinc minuts, van marcar Gerard Llobet (45′) i Xavier Serrallonga (48′). L’entrenador, Cesc Linares, explica al PalaSport de Rafel Corbí que “el resultat no és el que volien”.

Afegeix que l’Espanyol va pressionar.

Tot i això, “dona el punt per bo”, però destaca que “cal millorar molt”.

El dissabte, 28 d’octubre a les 20 hores, els palafrugellencs jugaran amb el CP Taradell, un equip que a la primera jornada ha empatat a 2 a la pista del CP Alcobendas.

Per altra banda, l’equip femení havia de tornar a jugar a casa, però el partit no va arribar a començar. Abans del duel, van disputar-se altres partits amb incidències que van causar un retard superior als 45 minuts. L’entrenador, Òscar Pastor, explica que la federació ha de decidir què fa.

De moment, a la pàgina web de la Federació Catalana de Patinatge hi consta un empat a 0 i cada equip ha sumat un punt. D’aquesta manera, el CH Palafrugell és tretzè amb 4 punts i el CP Vila-sana en suma el primer de la temporada i passa a la quinzena posició.

El dissabte, 28 d’octubre a les 17.30 hores, les palafrugellenques jugaran amb el Reus Deportiu Virginias, un equip que ve de la derrota per 6-1 amb l’Orkla – CHP Bigues i Riells.