Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El CH Palafrugell femení jugarà dos partits aquest cap de setmana

Escrit per el 10 de Novembre de 2023

  • Per altra banda, el primer equip masculí jugarà a casa contra el Simar Igualada HC després de guanyar el CP Alcobendas.

El primer equip femení del Club Hoquei Palafrugell jugarà dos partits aquest cap de setmana. A part del corresponent a la vuitena jornada, recuperarà el que va quedar ajornat el cap de setmana passat. Per altra banda, el primer equip masculí jugarà a casa contra el Simar Igualada HC després de la victòria contra el CP Alcobendas.

El primer equip femení jugarà dos partits aquest cap de setmana. El divendres a les 22 hores, recuperarà el partit de la setena jornada a la pista del Solideo PHC Sant Cugat. Les palafrugellenques són tretzenes amb 3 punts i amb dos partits pendents. L’entrenador, Òscar Pastor, explica que buscaran sumar sis punts en els dos dies.

Les palafrugellenques hi arriben de l’empat a 3 a casa contra el Reus Deportiu Virginias. En canvi, les santcugatenques van perdre 4-1 amb l’ORKLA – CHP Bigues i Riells.

El diumenge, 12 de novembre a les 12.30 hores, jugaran a casa i rebran el Club Hoquei Vilassar, el catorzè classificat amb tres punts. És un equip que ve de perdre 0-9 a casa contra l’ORKLA – CHP Bigues i Riells.

El primer equip masculí rebrà el Simar Igualada HC el dissabte, 11 de novembre a les 20 hores. Ho fa després de guanyar el cap de setmana passat el CP Alcobendas. Amb la primera victòria de la temporada, els palafrugellencs van quedar setens a la classificació amb 4 punts.

L’entrenador, Cesc Linares, explica que el Simar Igualada HC és un rival complicat perquè un equip filial. Afegeix que afrontaran el partit amb “cautela i respecte”.

El Simar Igualada HC hi arriba de l’empat a 3 a casa contra el CP Taradell. Són desens a la classificació amb 2 punts i no han guanyat cap partit aquesta temporada.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).