El CH Palafrugell empata a 2 amb el CP Vic

Escrit per el 31 d'Octubre de 2022

• Va ser el primer partit dels palafrugellencs aquesta temporada a l’OK Lliga Plata Sud.

Aquest dissabte el CH Palafrugell va estrenar-se a la competició de l’OK Lliga Plata Sud, jugant el partit corresponent a la segona jornada i rebent el CP Vic. El marcador final va ser d’un empat a 2. Els palafrugellencs van demanar ajornar el partit perquè tenien nombroses baixes, ja que estaven disputant el Mundial d’Hoquei sobre Patins a Argentina. Malgrat això, els vigatans no van acceptar el canvi d’horari.

El duel va ser molt entretingut, en el qual, el Vic va avançar-se al minut 13 amb el gol de Roger Font. Malgrat això, el Palafrugell va capgirar el marcador amb els gols de Tim Borrell (19′) i Adrián Candamio (24′). Així, es va arribar al descans amb un 2-1. I a la represa, el CP Vic va empatar al minut 12 de la segona meitat, amb un nou gol de Roger Font.

A partir del segon gol dels visitants, les decisions arbitrals van fer que els palafrugellencs haguessin de jugar amb inferioritat durant uns minuts. Tot i l’empat, cal donar per bo aquest resultat. També cal destacar la presència de jugadors del planter com Tim Borrell, Isaac Fernández i Ivan Pastor que van respondre a les adversitats.

La pròxima cita d’hoquei serà el 23 de novembre, en la qual el Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell jugarà a la pista del Martinelia CP Manlleu. És la recuperació del partit corresponent a la primera jornada.