Artist

El CH Palafrugell dona la sorpresa i s’imposa al Noia (3-4)

Escrit per el 9 de Febrer de 2022

• Els palafrugellencs sumen tres punts d’or per sortir de la zona de descens directe.
  • Un gran Xevi Puigbí a la porteria i l’encert de Sergi Canet donen la tercera victòria dels blanc i negres.

El Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell dona la sorpresa i s’imposa al CE Noia Freixenet per 3-4. Els palafrugellencs van continuar amb la bona línia del partit de dissabte davant del Barça i sumen tres punts que els permeten sortir de la zona de descens directe. El porter blanc i negre Xevi Puigbí va mantenir al Palafrugell en el partit i la victòria va arribar a 8 minuts pel final de partit gràcies a un gol de Sergi Canet de falta directa.

Com si d’una continuació del partit davant del Barça de dissabte passat, el CH Palafrugell va sortir amb molta determinació. Fruit d’això es va avançar en el marcador per 0-2 en els primers 7 minuts de joc.

Tot i aquest bon inici de partit, el Noia Freixenet va poder igualar el resultat abans del descans. De fet, només sortir del túnel de vestidors els “xampanyers” es van avançar al marcador gràcies a un gol de Toni Salvadó. Tot i la remuntada local, l’entrenador del CH Palafrugell, Xavier García Balda destaca que l’equip es va sobreposar a la circumstància i van poder donar la volta al marcador.

Així doncs, la pilota aturada ahir va ser una de les claus que explica la victòria palafrugellenca.

Remuntada i fora del descens directe

La remuntada blanc i negre es va consumar gràcies a l’empat d’Adrián Candamio i al gol de Sergi Canet de falta directa a poc menys de 8 minuts pel final del matx. García Balda reconeix que estar a la part baixa de la classificació és molt dur mentalment. En aquest sentit, torna a posar el focus en el fet que entre mitja taula i la cua hi ha pocs punts de diferència.

La victòria suposa una injecció de moral pels palafrugellencs. L’entrenador palafrugellenc destaca el fet que aquesta arriba a l’Ateneu de Sant Sadurní, una de les pistes més complicades de la competició. A més de tenir un punt de reivindicatiu davant de la mala ratxa que travessava l’equip.

D’altra banda, els tres punts permeten al CH Palafrugell sortir de la zona de descens directe. Així, deixen la cua de la classificació i pugen fins a la desena posició amb 12 punts. No obstant això, amb un partit més que Girona i Alcobendas que tenen un i dos punts menys que el Palafrugell.

El proper partit també serà intersetmanal i fora de casa. Els de García Balda visitaran el dimecres 16 de febrer la pista del Finques Prats Lleida, el cinquè classificat, amb 31 punts. Una visita que afrontaran amb la mateixa mentalitat d’arribar al tram final del matx amb opcions de puntuar.

Amb tot, però, el més important pel tècnic del Corredor Mató és sumar davant dels equips de la seva lliga, l’Alcoi, el Girona o l’Igualada, entre d’altres.