El CH Palafrugell cau amb el CP Manlleu (3-7)

Escrit per el 30 de Gener de 2023

• El CH Palafrugell és cinquè a la classificació amb 23 punts, els mateixos que el tercer i quart classificats.

El Corredor Mató CH Palafrugell va perdre dissabte amb el Martinelia CP Manlleu per 3-7. Ara, els palafrugellencs són cinquens a la classificació amb 23 punts.

El partit va trencar-se als deu primers minuts per decisions arbitrals. En pocs segons de diferència, el CH Palafrugell va rebre dues targetes blaves. Primer d’Adrián Candamio (10′) i seguidament, de Marc Figa (10′). Així, es va arribar al descans amb un 0-3. Els gols dels visitants van ser de Rubén Martín (10′), Sebastià Moncusí (11′) i Marc Rouze (20′).

A la represa, els osonencs van fer un joc amb força física i tècnica. Van marcar Roger Codinach (27′), Joan Picart (31′), Marc Rouze (35′) i Biel Autet (47′). En els darrers disset minuts de partit, els locals van marcar els gols d’Adrián Candamio (33′), Álvaro Osorio (42′) i Tim Borrell (45′). Malauradament, no van ser suficients per capgirar el 3-7 final.

El duel corresponent a la 12a jornada va ser el primer de la segona volta de l’OK Lliga Plata. Ara, la classificació continua molt ajustada. El Shum Frit Ravich la lidera amb 25 punts, seguit del Rivas Las Lagunas amb 24. El Martinelia CP Manlleu, el Lledianet CH Alpicat i el Corredor Mató CH Palafrugell tenen 23 punts.

El dissabte, 4 de febrer a les 19.30 hores, els palafrugellencs jugaran a la pista del CP Vic. A la primera volta, van empatar a 2.