El CH Palafrugell cau a Bigues i Riells (4-2)

Escrit per el 16 d'Octubre de 2023

• El primer equip femení és onzè amb 4 punts.

El primer equip femení ha caigut a la pista de l’ORKLA CHP Bigues i Riells per 4-2. Amb la derrota, les palafrugellenques són onzenes amb 4 punts.

El primer gol no va arribar fins als quatre últims minuts del partit per part de la local Gal·la Solé. A la represa, les de la comarca del Vallès Oriental van ampliar la distància amb l’encert a porteria de Marta Borràs (28′) i un altre de Solé (34′).

Després, les palafrugellenques Alba Romaguera (38′) i Xantal Piqué (40′) van marcar dos gols que les van igualar en el partit. Tot i això, Gal·la Solé va fer un hat-trick i van sentenciar el duel per 4-2 a vint segons de xiular el final. L’entrenador, Òscar Pastor, explica que van jugar els últims minuts en desavantatge per una targeta blava.

El diumenge, 22 d’octubre a les 19.30 hores tornaran a jugar a casa i rebran el CP Vila-sana. El rival també hi arribarà d’una derrota. Diumenge va perdre per 3-4 amb l’Hoquei Club Alpicat. Actualment, ocupen la darrera posició i encara no han sumat cap punt.

Per altra banda, el primer equip masculí va empatar a 2 a casa contra el CP Vic en un partit amistós. Van jugar amb la baixa de Marc Figa. L’entrenador, Cesc Linares, explica que van tenir una primera part “molt sòlida”, però el joc va canviar a la segona meitat.

Afegeix que haurien tingut opcions per guanyar el partit, però “no van saber tancar-lo”. El dissabte, 21 d’octubre a les 20 hores el primer equip masculí del CH Palafrugell començarà l’OK Lliga Plata Sud i rebrà l’SD Espanyol.