Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El CCBE cedeix 4 vehicles per Atenció Domiciliària

Escrit per a 3 d'Abril de 2020

  • Des de dimecres els CAPs de Palafrugell, Torroella de Montgrí, la Bisbal d’Empordà i Palamós disposen d’aquests cotxes per fer atenció a domicili.

El Consell Comarcal del Baix Empordà (CCBE) ha cedit 4 vehicles pel Servei d’Atenció Domiciliària (SAD). Aquests vehicles s’han posat a disposició als CAPs de l’Àrea Bàsica de Salut de Palafrugell, Torroella de Montgrí, la Bisbal d’Empordà i Palamós. Així, aquests cotxes els podran utilitzar professionals de la salut per atendre a les persones més vulnerables.

“Hem de facilitar la feina als professionals i dotar-los d’equipaments perquè puguin treballar segurs amb el mínim risc de contagi. Creiem que aquesta mesura serà ben rebuda perquè fins ara, els professionals estaven utilitzant els seus cotxes particulars i això suposava un risc ja que han d’atendre pacients que han donat positiu de la Covid-19”,  explica la vicepresidenta segona i consellera de Benestar Social, Sílvia Romero.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, afegeix que “des del Consell Comarcal posarem a disposició tot el que puguem oferir per preservar la salut dels habitants de la comarca”.

Els cotxes es van entregar dimecres matí i estaran a disposició dels caps de l’Àrea Bàsica de Salut fins que duri l’Estat d’Alarma pel coronavirus.

El cotxe de l’emissora està a la disposició del CAP de Palafrugell des de diumenge

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *