Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El CAP de Palafrugell immunitzat contra la COVID

Escrit per el 11 de Febrer de 2021

  • Tots i totes les professionals de l’Àrea Bàsica de Salut de Palafrugell han rebut les dues dosis de la vacuna contra la COVID-19.
  • Àngels Larrabeiti, infermera del CAP també confirma a Ràdio Palafrugell que tots els usuaris i professionals de l’Asil i la Residència han estat vacunats.

Aquest passat dilluns els darrers professionals de l‘Àrea Bàsica de Salut de Palafrugell han rebut la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19. Així, el CAP de Palafrugell ja està immunitzat contra la COVID. La infermera Àngels Larrabeiti ens explica com ha estat el procés. A més, ha avançat que també han rebut la segona dosi els i les professionals de l’Asil i la Residència Palafrugell Gent Gran, així com els seus usuaris.

Una exultant Àngels Larrabeiti ha donat la notícia als micròfons de Ràdio Palafrugell. A més, també explicava les ABS de Torroella de Montgrí, Palamós i la Bisbal també han rebut la segona dosi.

La immunitat, segons expliquen els experts, es faria visible en una analítica a partir de la setmana d’haver-se posat la segona dosi. Malgrat que a l’atenció primària del Baix Empordà ja s’ha vacunat a tots els professionals, no passa el mateix entre els professionals del SSIBE. Larrabeiti ha apuntat que actualment hi ha un 56% de personal vacunat.

Si bé la segona dosi estava prevista que se l’administressin el dijous passat, no va ser fins divendres que ho van fer. La infermera del CAP de Palafrugell explica que ho van fer per responsabilitat, per tal d’evitar efectes secundaris que els impedissin anar a treballar.

La Residència i l’Asil també immunitzats

D’altra banda, l’Àngels Larrabeiti també ha avançat a Ràdio Palafrugell que des del CAP ja han vacunat a tots els usuaris de la residència Palafugell Gent Gran i als de l’Asil.

A més a més, de la resta de residència privades del municipi. Una tasca que han dut a terme des de l’infermeria de l’ABS de Palafrugell. Un col·lectiu que ara està centrat en fer els cribratges a mestres i professorat i també durant la jornada electoral.

Per últim, Larrabeiti, malgrat l’alegria que suposa que el CAP de Palafrugell estigui immunitzat contra la COVID, recorda que no es poden relaxar i, per tant, s’han de continuar amb les mesures de prevenció.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra la infermera del CAP, Àngels Larrabeiti, al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).