Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El CAP de Palafrugell fa una jornada de revisions bucals gratuïtes contra el càncer oral

Escrit per el 10 de Juny de 2024

El Centre d’Atenció Primària de Palafrugell organitza aquest dimecres, 12 de juny una jornada de prevenció del càncer oral en el Dia Europeu contra aquesta malaltia. Durant tot el dia es faran revisions gratuïtes per prevenir-los.

Les odontòlogues del centre tindran la consulta oberta al matí i a la tarda, 8 h a 14 h i de 15 h a 19 h. Els ciutadans hi podran anar sense cita prèvia i fer-se una revisió bucal. La doctora Horte Soler explica al podcast CAPacitats de Ràdio Palafrugell que la prevenció és important en aquests tipus de càncers.

L’acció està recomanada als usuaris de més de 40 anys. Les odontòlogues faran la revisió i es donaran unes pautes per fer a casa. És recomanable que els pacients portin la targeta sanitària.


Opinions dels lectors
  1. ADELA GARCIA CERRILLO el 11 de Juny de 2024 a les 11:08

    MI OPINION ,QUE SE DEJEN DE BUENAS INTENCIONES Y QUE ATIENDAN A LOS QUE VAMOS CON DOLOR. EL DOMINGO PASADO FUI CON DOLOR DE MUELAS Y EL RESULTADO FUE RECETA DE ANTIBIOTICO Y PARA CASA .LA VISITA PARA LA ODONTOLAGA 10-10-24. ASI ES QUE LA SOLUCION SI NO QUIERO SUFRIR UN DOLOR TERRIBLE PAGAR EN UNA CLINICA ODONTOLOGICA PARA PALIAR EL DOLOR.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).