Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


CAPacitats, el nou podcast del servei sanitari de Palafrugell: informació i consells de salut a Ràdio Palafrugell

Escrit per el 1 de Març de 2024

Aquest divendres s’estrena CAPacitats, un nou podcast a Ràdio Palafrugell en col·laboració amb el Centre d’Atenció Primària de Palafrugell. A través d’aquest contingut d’informació de servei públic, els membres de l’equip del CAP compartiran consells pràctics i útils sobre el servei sanitari de Palafrugell i qüestions de salut adaptats a cada moment de l’any.

El podcast estarà disponible a la web de Ràdio Palafrugell, a Spotify i iVoox cada tres divendres. També s’emetrà a l’antena de la ràdio els divendres a les 20h i els dilluns a les 13.30h. Pots escoltar el primer episodi a les plataformes de podcasting.

CAPacitats serà una finestra al sistema de salut local de Palafrugell. A través d’entrevistes, converses i explicacions detallades, els membres de l’equip del CAP compartiran la seva experiència i coneixement sobre com funciona el servei sanitari i els recursos disponibles per als palafrugellencs.

A més, aquest nou podcast no només es limitarà a explicar el funcionament del servei sanitari, sinó que també serà un recurs amb consells pràctics i útils per afrontar qüestions de salut de manera efectiva.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).