Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El canvi d’hora arriba acompanyat de contrast tèrmic: dies assolellats amb nits més fredes.

Escrit per a 26 d'Octubre de 2020

  • Alguns núvols comportaran plugims, però hi haurà una recuperació de les temperatures.
  • Es preveu un temps bastant estable, però amb contrast tèrmic: nits més fredes tot i les hores de sol.

Un cop més des del 107.8 fm, comptem amb la col·laboració de Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. Per conèixer la previsió meteorològica d’aquesta darrera setmana d’octubre i fer una valoració del temps d’aquest passat cap de setmana.

En primer lloc, Josep Pascual ens resumeix un cap de setmana passat per vents de garbí i temperatures suaus. Amb alguns tapats de diumenge, però amb temperatures estables. Pel que fa a la temperatura del mar, segueix baixant i ara mateix es troba a 17 graus.

Aquesta darrera setmana d’octubre, encara tindrem alguns núvols acompanyats de plugims. Però a partir d’aquest vespre, la matinada serà freda per conduir-nos a una recuperació de la temperatura. Els dies vinents, tindrem una anticipació anticiclònica amb el temps bastant estable però amb contrast tèrmic. És a dir, de dia dominarà el sol amb temperatures estables, però les nits seran més fredes.

Per altra banda, recordar de nou que el rellotge marca una hora menys i l’hora solar serà més curta. Per tant, als matins la llum arribarà més aviat.

Per concloure, Josep Pascual ens detalla que les previsions anteriorment esmentades romandran estables fins al dia de Tot Sants, diumenge 1 de novembre.

Fins aquí la previsió i a continuació, adjuntem la conversa amb Josep Pascual de l’Observatori de Torroella de Montgrí – l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *