Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Bàsquet Club Palafrugell anima a les nenes de 6è de primària a 2n d’ESO a jugar bàsquet

Escrit per el 13 de Setembre de 2023

  • Expliquen que també busquen nens de 1r a 4t d’ESO, però que l’equip de les nenes és prioritari perquè si no hi ha més jugadores, no es podrà tirar endavant.

El Bàsquet Club Palafrugell fa una crida a les nenes de 6è de primària a 2n d’ESO a jugar bàsquet. En el club palafrugellenc falten jugadores d’aquesta edat per tancar un equip femení.

Expliquen que també busquen nens de 1r a 4t d’ESO, però que l’equip de les nenes és prioritari perquè si no hi ha més jugadores, no es podrà tirar endavant. La presidenta, Ester Agustí, explica que no poden fer-lo amb poques jugadores per no “jugar amb mancances”.

Per sumar més jugadors, han organitzat portes obertes els pròxims dies. El dijous, 14 i el dimarts, 19 de setembre de 17.15 a 18.30 hores ensenyaran com funciona el club i amb l’objectiu de fer noves incorporacions de totes les edats.

Han mantingut l’oferta d’equips que ja tenien.

Entre els projectes que ha impulsat la nova junta hi ha el reforç de la base. Agustí explica que és complicat trobar entrenadors i han apostat per incorporar antics jugadors. També, posaran un reforç a cada equip per fer una ajuda personalitzada.

Nick Bedson, vocal del club, explica que no només juguen a bàsquet, sinó que tenen objectius pedagògics per ensenyar a comportar-se i respectar els companys.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).