Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El 21 de juny s’obre la preinscripció als cursos del Centre de Formació d’adults de Palafrugell

Escrit per el 17 de Juny de 2022

El Centre de Formació d’Adults de Palafrugell, creada amb la finalitat de respondre a les necessitats i demandes formatives de l’entorn, obre el període de preinscripció del 21 al 29 de juny.

Enguany, aquests cursos estan dividits en tres grans blocs, el primer bloc es tracta dels ensenyaments bàsics inicials, on trobem la llengua catalana (oferint la llengua catalana 1), llengua castellana (oferint els 3 nivells de la llengua), també ofereixen un cicle instrumental, que consisteix en l’educació primària per adults, destina a totes aquelles persones que volen aprendre a llegir i escriure en català i en castellà.

El segon bloc es tracta dels ensenyaments transprofessionals, que inclou la llengua anglesa i la competència digital COMPETIC. I per últim trobem el tercer bloc que consisteix en les proves d’accés a estudis postobligatoris, de grau superior o graus universitaris.

Podran realitzar aquests cursos, totes les persones que tenen més de 18 anys o bé els compleixen durant l’any natural en què inicien la formació, o si hi ha un motiu justificat, també hi podran accedir les persones que tenen més de 16 anys i les que els compleixen durant l’any natural en què comencen la formació.

Els calendaris de preinscripció i matriculació són els següents:

  • Del 21 al 29 de juny: preinscripció
  • Del 2 al 9 de setembre de 2022: matriculació (Un cop s’ha publicat la llista final d’alumnes admesos en cada centre)

Podem escoltar l’entrevista que hem fet a Teresa Avellí, directora del CFA Palafrugell i professora de l’àmbit de c. socials i la Gemma Colom, cap d’Estudis del CFA Palafrugell i mestra de primària, aquí:

Gemma Colom i Teresa Avellí

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).