Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dues activitats emmarcades en l’exposició de Michele Curel

Escrit per a 21 de Maig de 2021

  • La primera és una conferència de Martí Boada que tindrà lloc dissabte a les 19h i la segona serà diumenge amb una visita guiada per l’exposició Sentir la sureda amb la pròpia artista nord-americana.

La setmana passada Michel Curel explicava als micròfons de Ràdio Palafrugell que l’exposició Sentir la Sureda, formava part d’un projecte més ampli. En aquest sentit, aquest cap de setmana el Museu del Suro de Palafrugell proposa dues activitats emmarcades en l’exposició de Curel.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a la tasca dels peladors i la contribució a una gestió forestal sostenible que fan, durant els mesos que es pot visitar l’exposició s’han organitzats diverses propostes. Així, la primera d’aquestes activitats serà la conferència de Martí Boada, un magnífic divulgador, segons explica Pep Espadalé, director del Museu.

Espadalé recorda que l’explotació dels boscos mediterranis s’estan fent de manera sostenible, un fet que és molt positiu. D’altra banda, detalla la curiositat que es viu a l’estiu a un municipi com Palafrugell: d’una banda, hi ha les platges plenes de gent i, de l’altra a l‘interior dels boscos s’està produint la pela del suro. Una tasca que no està a l’abast de la gent i que, per tot el que comporta climàticament, cal donar-la a conèixer.

En aquesta línia, el director del Museu del Suro apunta que l’exposició Sentir la Sureda és una intersecció entre el món urbà i el rural.

La conferència de Martí Boada tindrà lloc dissabte 22 de maig a les 19h i porta per títol Una visió socio-ambiental del  paisatge surer

Visita guiada per l’exposició

D’altra banda, la segona proposta serà el proper diumenge, dia 23 a les 12.00h. En aquest cas, es tracta de la visita guiada a l’exposició Sentir la Sureda que durà a terme la pròpia autora, Michele Curel.

Per últim, cal tenir en compte que les dues activitat compta amb places limitades per les mesures actuals contra la pandèmia. Per assistir a l’acte cal fer la reserva trucant al Museu del Suro (972 30 78 25).


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *