Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dos detinguts per un robatori a l’interior de la deixalleria municipal de Palafrugell

Escrit per el 21 de Febrer de 2022

  • Es va realitzar l’actuació gràcies a les càmeres de vigilància que hi ha instal·lades a l’equipament.

El passat dimecres, 16 de febrer, a ¼ d’11 de la nit, agents de la Policia Local de Palafrugell van detenir a dues persones per un presumpte robatori amb força a l’interior de la deixalleria municipal.

Els agents van tenir coneixement del possible robatori gràcies a les càmeres de videovigilància que tenen ubicades en diferents punts de la població. L’agent que es trobava controlant els diferents monitors dins les dependències policials, va observar un vehicle amb dues persones que estaven carregant electrodomèstics d’una de les naus de la deixalleria. Ho va poder fer gràcies a què una de les càmeres de vigilància es troba a l’interior de la deixalleria.

Seguidament, va enviar dues patrulles al lloc i es va comprovar com el cadenat que hi havia al portal que dona accés a l’interior estava trencat. Així, es va accedir a l’interior de les instal·lacions i van sorprendre in fraganti a les dues persones agafant material, motiu pel qual van quedar detinguts per un presumpte robatori amb força.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).