Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Donatiu de 600 litres de llet a Càritas Palafrugell

Escrit per el 11 de Juny de 2020

  • L’escola Carrilet de Palafrugell ha gestionat la donació dels 606 litres de llet per l’entitat social del municipi.

El centre d’infantil i primària del Carrilet ha fet un donatiu de més de 600 litres de llet a Càritas Palafrugell. En concret han estat 606 litres provinents del menjador escolar.

Enguany el Carrilet s’havia sumat al projecte d’incentivar el consum de fruita i llet a les escoles. Així com la primera remesa de llet es va acabar, la segona va arribar pocs dies abans de l’aturada de l’activitat escolar. Per tant, aquesta remesa prevista per encarar el darrer trimestre del curs va quedar emmagatzemada. Davant el fet que no podrien consumir-la abans que es fes malbé, han decidit fer aquest donatiu de més de 600 litres de llet a Càritas Palafrugell. Així ho explica Domènec Rusca, director del centre.

D’ençà de l’Estat d’Alarma han estat moltes les mostres de solidaritat cap a entitats i fundacions del municipi. Amb el donatiu d’aquesta setmana, Càritas torna a rebre productes làctics per distribuir a través del Centre de Distribució d’Aliments que cada vegada aten a més famílies. En aquest sentit, des de Càritas Palafrugell s’han mostrat molt agraïts per aquesta donació que els permetrà continuar ajudant als col·lectius més vulnerables.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).