Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Donació d’enciams a l’Asil de Palafrugell

Escrit per el 18 de Maig de 2020

  • El PFI-PTT de jardineria de Palafrugell han fet la donació mitjançant les parcel·les dels horts municipals.

Segueixen les mostres de solidaritat a Palafrugell davant la situació generada per la COVID-19. En aquesta ocasió arriba des del PFI-PTT de Jardineria de Palafrugell – Calonge i Sant Antoni. Així, han fet una donació d’enciams a l’Asil de Palafrugell gràcies a les dues parcel·les als horts municipals de les Arenes.

Aquest curs l’alumnat del PTT de Jardineria han treballat dues parcel·les dels horts de les Arenes. Enguany, han dedicat una d’elles a cultivar plantes aromàtiques i l’altra l’han destinat a fer hort. L’actual situació esdevinguda del coronavirus ha impedit que els i les alumnes puguin fer el manteniment i seguir conreant. No obstant això, han pogut fer-ne el seguiment amb vídeos que els ha ensenyat el docent de jardineria. En aquest sentit, han hagut de pensar sobre quines feines caldria fer, amb quines eines, quins enciams estan a punt per ser arrencats…

D’altra banda, quan van veure que alguns dels enciams ja es podien collir, van decidir fer una donació a una entitat social del municipi. En aquest sentit, van escollir fer la donació d’enciams a l’Asil de Palafrugell. Així, el geriàtric Nostra Senyora de Montserrat ha tornat a rebre aquestes donacions, com el curs passat.

En total s’han entregat 5 caixes d’enciams. Des del PTT informen que la mare superiora i la cuinera han agraït molt aquesta donació per part de l’alumnat del PFI-PTT de jardineria. Uns productes que serviran a les persones grans residents al centre.

Parcel·la dels Horts municipals de les Arenes treballada pel PTT de Jardineria

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).