Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Donació de material al centre Palafrugell Gent Gran

Escrit per el 21 de Maig de 2020

  • L’empresa COLIPLEX de Llofriu, especialitzada en elaboració bosses de plàstic per a hospitals, ha donat material d’autoprotecció a la residència Palafrugell Gent Gran.

L’empresa COLIPLEX, S.L. de Llofriu ha fet una donació de material de protecció individual al centre Palafrugell Gent Gran. COLIPLEX és una empresa familiar dedicada a la fabricació i distribució de sacs de ràfia, bosses de plàstic i big-bags.

Josep Alsina, fundador de l’empresa, explica a Ràdio Palafrugell que des de l’inici de l’Estat d’Alarma van tenir un augment de demanda de materials com bates i bosses de plàstic. Finalment, aquesta setmana amb l’arribada de la matèria primera han pogut fer aquest donatiu.

En total s’han entregat a la residència Palafrugell Gent Gran 1000 bates d’un sol ús (HDPE), 800 davantals d’un sol ús (HDPE), 1000 bosses homologades per Residus Sanitaris i guants de nitril. 

COLIPLEX elabora bosses d’escombraries de material reciclat des del 2007. Arran del contacte amb els distribuïdors han vist com han tingut molt demanda d’aquest tipus de material d’autoprotecció. Un tipus de plàstic, però difícil de trobar davant la situació actual.

D’altra banda, el fet d’elaborar bosses d’escombraries per residus sanitaris els ha permès continuar treballant durant aquests mesos. Malgrat que han vist augmentat el volum de feina per subministrar els hospitals, la demanda de l’hostaleria ha baixat molt.

A més, s’han hagut d’adaptar a les noves mesures de seguretat per minimitzar el risc de contagi. No obstant les dificultats, continuen treballant i aquesta setmana han pogut fer la donació de material d’autoprotecció al centre residencial Palafrugell Gent Gran. Podeu escoltar la conversa íntegra amb Josep Alsina al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).