Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Donació de 4 tones d’aliments i productes per a la higiene personal a Cáritas Baix Empordà

Escrit per a 2 de Gener de 2020

A la donació d’un valor de 5.443 € ha estat possible gràcies a la col·laboració de SSIBE, Emporhotel, Grup Darnés, Aneto i Proquibsa.

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) van celebrar recentment l’acte de donació d’aliments, productes per a la higiene personal i productes de neteja a les delegacions locals de Càritas del Baix Empordà (La Bisbal d’Empordà, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Torroella de Montgrí i Palafrugell). Es tracta del desè any que es fa aquesta donació i en la d’enguany s’ha recollit un total de 4.010 kg d’aliments.

Aquesta donació va constar de l’aportació de SSIBE, d’un valor de 3.600 €, a la qual es va sumar el Grup Darnés, que va fer un donatiu d’aliments per un valor de 1.000 €; Aneto, que va fer una aportació de 468 € i Proquibsa, que la va fer de 375 €. La selecció dels aliments i productes per a la higiene personal i productes de neteja entregats es van fer tenint en compte els criteris que estableixen les diferents delegacions de Càrites d’arreu de la província.


Els responsables de SSIBE i de Càritas Baix Empordà

A l’acte hi van assistir el Gerent de SSIBE, Sr. Xavier Pérez, membres del Consell de Direcció de SSIBE i representants locals de Càritas, entre els quals hi havia la Marisa Grassot (Presidenta) i la Rosa Agramunt (Voluntària) de Càrites Palafrugell. Podeu escoltar la xerrada de Rafel Corbí amb la Marisa Grassot en el següent enllaç:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *