Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dolors Casado ofereix classes de mindfulness a la Sauleda

Escrit per el 15 de Maig de 2022

  • Els tallers s’imparteixen al Local Social de la Sauleda.

El Local Social de la Sauleda organitza sessions de minduflness, a càrrec de Dolors Casado. Aquesta tècnica té l’origen en el budisme i té com a objectiu ser conscients en cada moment del que s’està vivint, abandonant el “pilot automàtic”.

Els i les participants reben eines per a autogestionar-se i poder-les aplicar durant el dia a dia, en situacions estressants, a la feina, amb les relacions personals…

A més, també es llegeixen lectures i practiquen meditacions guiades durant les vuit setmanes que dura el curs. Així, es poden trencar els mals hàbits mentals. Per Casado, és important que tothom qui ho desitgi ho practiqui, perquè és habitual patir fases d’estrès al llarg de la vida.

El taller té lloc cada dimecres a les 16 hores i té una durada de dues hores i mitja. Durant aquella estona, s’ofereixen classes teòriques i moviments conscients, amb la pràctica de la meditació. L’activitat està organitzada pel Grup Mifas i els seus socis ho tenen gratuït.

Per altra banda, Casado comenta que va començar a practicar el mindfulness per problemes d’insomni. I posteriorment, va esdevenir professora cursant a RespiraVida, una associació valenciana que forma professionals en aquesta tècnica i en compassió.

Per acabar, preveu que hi hagi més classes pròximament i que es podran conèixer a través del seu compte d’Instagram, així com altres activitats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).