Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Diversos artistes participaran en el Palafrugell Canta Nadal aquest dissabte

Escrit per a 14 de Desembre de 2022

  • Serà el dissabte a les 20.30 hores al Teatre Municipal de Palafrugell.

Aquest dissabte, 17 de desembre a les 20.30 hores tindrà lloc el concert Palafrugell Canta Nadal al Teatre Municipal de Palafrugell. Hi participaran nombrosos artistes palafrugellencs com Núria Colomer, Anna Ferrer, Indira Ferrer, Xavier Jonama, Eva Ribas, Anna Sáez, Júlia Tormo i Jordi Tormo. El director artístic del concert, Antoni Mas, explica que s’hi conviden només els i les artistes solistes.

Palafrugell Canta va ser una proposta creada per l’Ajuntament de Palafrugell i segons Antoni Mas, no tots els pobles poden oferir un espectacle cultural d’aquest tipus perquè no disposen de tants artistes.

En aquest sentit, per Antoni Mas no és un problema que els i les artistes siguin de registres tan diferents i que, precisament, és l’atractiu del concert.

Aquest any ja es va fer un concert durant les Festes de Primavera, però Mas va considerar que “valdria la pena no abusar-ne”. Per aquest motiu, enguany es provarà de fer el concert nadalenc i després, es valorarà quin dels dos ha funcionat més per l’any vinent.

Cada artista interpretarà dues cançons que podran escollir, una d’elles ha de ser una nadala. També hi haurà un cant conjunt que serà una cançó de Nadal. Les entrades poden comprar-se a la taquilla del Teatre Municipal de Palafrugell o a palafrugellcultura.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *