Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Diumenge se celebra la novena Run4Cancer en dotze poblacions gironines

Escrit per a 2 de Febrer de 2023

  • Palafrugell estrena un nou recorregut. El punt de sortida és el supermercat Esclat.

Dotze poblacions gironines organitzaran la cursa Run4Cancer. La sortida serà el diumenge, 5 de febrer, a les 9 del matí. Amb excepció de Planoles i Tossa de Mar a les 10. Tindrà lloc amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer.

Els municipis gironins que l’acolliran seran Anglès, Bellcaire d’Empordà, Flaçà, Maçanet de la Selva, Navata, Olot, Palafrugell, Planoles, Porqueres, Riudellots de la Selva, Salt i Tossa de Mar.

Les inscripcions es poden fer anticipadament al web de la Fundació Oncolliga Girona amb el donatiu de 10 euros. Fins al 3 de febrer, qui s’apunti tindrà l’obsequi d’una bossa. A més, també es podran inscriure presencialment el dia de la cursa.

A Palafrugell, la recollida dels obsequis serà el 3 de febrer de 17 a 20 hores i el 4 de febrer, de 10 a 13 hores, al local del carrer Botines, 20. El diumenge, 5 de febrer, de 8 a 8.45 hores davant l’Esclat. Ho explica Teresa Oller, de la delegació de la Fundació Oncolliga a Palafrugell.

A més, com a novetat, es canvia el recorregut. Se sortirà de davant del supermercat Esclat a la zona de la Fanga. Hi haurà l’opció de fer el recorregut de 5 o 10 quilòmetres.

Per altra banda, Bellcaire d’Empordà és l’altre municipi del Baix Empordà que organitza la cursa solidària. El punt de sortida serà el local social. L’entrega dels obsequis es farà el 5 de febrer, de 8 a 8.45 hores.

Teresa Oller anima a participar-hi. Destaca que no és una competició i que s’hi pot apuntar tothom. Per altra banda, la delegació palafrugellenca organitzarà una arrossada solidària el 12 de març a la Bòbila.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *