Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Diumenge arriba la 37a edició de la Marxa de la Garoina

Escrit per el 26 de Maig de 2023

  • Se sortirà de l’aparcament de l’institut Baix Empordà el diumenge a les 8 del matí amb la possibilitat de tres recorreguts diferents.

Diumenge torna la Marxa de la Garoina a Palafrugell. Es transcorreran corriols, alguns senders i es passarà per paratges de la Costa Brava amb la possibilitat de fer-la en tres distàncies diferents.

Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Agrupació Excursionista Palafrugell amb el suport de l’Ajuntament de Palafrugell.

Aquest any coincideix amb el diumenge de les eleccions municipals. “Hi ha temps per tot“, com indica el president de l’Agrupació, Carles Compaña.

La 37a edició sortirà de l’aparcament de l’institut Baix Empordà el diumenge, 28 de maig a les 8 del matí. Hi ha l’opció de fer la versió curta de 6 km, la mitjana de 12 km i la llarga de 19 km.

Les inscripcions es poden fer telemàticament o presencialment el dia de la cursa. A través del web, el preu és de 8 euros els adults i 4 els menors. Presencialment, de 10 els adults i 5 euros, els menors.

Inscripcions a la Marxa de la Garoina


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).